CompanyM

Assessment

Assessment

Zelfinzicht creëren

Zelfinzicht is een voorwaarde voor verandering. Zelfinzicht wordt gecreëerd in een assessment waarbij subjectieve en onbewuste zaken objectief gemaakt worden.
Het assessment bestaat uit een voorgesprek, het uitvoeren van verschillende tests en een terugkoppelingsgesprek. Indien gewenst kan het aangevuld worden met één of enkele coachingsgesprekken.

Het assessment

Het gesprek voorafgaand aan het assessment is een kennismakingsgesprek. In het gesprek staat de hulpvraag centraal en worden de juiste tests klaargezet. Het gesprek is een kennismaking wat gebruikt wordt als input voor de rapportage na afloop. De hulpvraag wordt uiteen gezet, knelpunten besproken en verwachtingen gemanaged.
Daarna gaat men aan de slag met het assessment. Het assessment kan bestaan uit een interessetest, competentietest, persoonlijkheidstest en intelligentietest. Afhankelijk van de hulpvraag kan een of meerdere tests ingezet worden. Vervolgens gaat men met de tests aan de slag.

Uitslag assessment

Nadat alles gemaakt is wordt een overzichtelijke rapportage opgesteld. In deze rapportage worden de uitkomsten geanalyseerd en verbanden gelegd. Door middel van de rapportage wordt antwoord gegeven op de hulpvraag. De rapportage zorgt voor inzicht in eigen kunnen, persoon en interesses. Dit vormt de basis voor meer zelfinzicht.
De rapportage wordt vervolgens besproken in het terugkomgesprek.

Onze ervaring leert dat het assessment een echte eye-opener is en mensen helpt om te bewegen en beslissingen te nemen.

Offerte aanvragen

Bekijk ook onze andere diensten

Offerte aanvragen? Afspraak maken?

Neem contact met ons op Of bel: 020 - 8916 160

Gerelateerde professionals

  • LinkedIn

Stuur een bericht