CompanyM

HRM Advies

Human Resource Management

De wijzigingen in de Arbowetgeving per 1 juli 2017 hebben impact op uw HR beleid. Denk daarbij aan de verwerking van de wijzigingen in uw personeelshandboek, privacy protocol en verzuimbeleid.
Wij helpen u als ondernemer het HR beleid ‘Arbowet proof' te maken door een gerichte screening op de huidige documenten te doen. Vervolgens doen we u een voorstel ter aanpassing zodat uw HR beleid weer compliant is.

HRM: de basis op orde

CompanyM is specialist in het adviseren van organisaties op het gebied van HRM. Het is van cruciaal belang goed op de hoogte te zijn van wat er speelt binnen uw organisatie en bij uw mensen. U wilt het beste uit uw medewerkers halen om als organisatie te groeien. Dat begint bij de basis: het vastleggen van wat er wederzijds van elkaar wordt verwacht. Als de basis er ligt, kunnen jullie samen gaan ontwikkelen: als organisatie èn als medewerker.
Een gedegen HR beleid is een voorwaarde om medewerkers optimaal en duurzaam in te kunnen zetten, met name als sprake is van een groeiende of veranderende organisatie. Wij helpen u als ondernemer met het ontwikkelen van de basis HR documenten dan wel het updaten hiervan.
De documenten kunnen worden aangepast naar de wens van de organisatie. Zo kunnen bijvoorbeeld missie, visie, normen en waarden worden opgenomen in het beleid en/of het Huis van Werkvermogen hierin worden geïntegreerd. Hierdoor wordt het een document van uw organisatie waarin iedere medewerker de bedrijfscultuur herkent.

HRM: advies en interim

Wanneer u iemand nodig heeft die een periode echt naast u komt zitten om de HR processen in kaart te brengen en advies geeft ten aanzien van verdere ontwikkeling, dan bent u bij CompanyM aan het juiste adres. Dit kan op project, interim of consultancy basis.
Onze HR professionals hebben ervaring met onderwerpen zoals:

  • Ontwikkelen en implementeren van een HR Cyclus (functionering & beoordeling)
  • HR Procesoptimalisatie
  • Werving & Selectie
  • Arbeidsrecht

Ook HR Management en HR consultancy behoren tot de mogelijkheden en is op maat vorm te geven.

Bekijk ook onze andere diensten

Offerte aanvragen? Afspraak maken?

Neem contact met ons op Of bel: 020 - 8916 160

Gerelateerde professionals

  • LinkedIn

Stuur een bericht