CompanyM

Mediation

Mediation om conflict situaties op te lossen

Sommige verzuimsituaties worden veroorzaakt door een onderliggend arbeidsconflict. Dat is vervelend want het vertroebelt vaak het daadwerkelijk belang om samen weer aan het werk te kunnen.

CompanyM bemiddeld

Wanneer jullie er samen niet meer uitkomt biedt mediation (bemiddeling) een oplossing. Een conflict is er immers om opgelost te worden. In plaats van juridisch getouwtrek waar niemand zin in heeft, kiest u er bij mediation voor om met elkaar te zoeken naar een zo optimaal mogelijke en duurzame oplossing. De begeleiding hierbij wordt uitgevoerd door een onafhankelijke deskundige: een mediator. Een mediator begeleidt de gesprekken. Zij voorkomt geen tegengestelde standpunten en argumenten, maar helpt juist bij het onderzoeken van wederzijdse belangen en het maken van concrete afspraken.

Compromis sluiten

Mediation leidt niet altijd tot oplossingen waar alle partijen 100% enthousiast over zijn. Vaak ligt de oplossing in het bereiken van een compromis. Dat kan een oplossing zijn waarin beide partijen zich in kunnen vinden of een oplossing die aan de verschillende belangen op een aanvaardbare wijze tegemoet komt.

Geregistreerde Mediators

Alle mediators van CompanyM zijn geregistreerd bij het MfN, de Mediatorsfederatie Nederland. Dit betekent dat de mediator gebonden is aan de MfN werkwijze. Voor meer informatie en de reglementen: www.mediatorsfederatienederland.nl

Offerte aanvragen

Bekijk ook onze andere diensten

Offerte aanvragen? Afspraak maken?

Neem contact met ons op Of bel: 020 - 8916 160
  • LinkedIn

Stuur een bericht