CompanyM

Alice Eikenaar

Alice Eikenaar

Mijn naam is Alice Eikenaar, sinds juni 2015 ben ik werkzaam als werkvermogenspecialist MKB bij Arbobutler. Na mijn studie Toegepaste Communicatiewetenschap in Twente heb ik gewerkt voor een consultancy bureau waar ik advies gaf op het gebied van Training & Development , een arbodienst waar ik verzuim consulent was en de afgelopen 8 jaar ben ik HR adviseur geweest bij een financiële dienstverlener. Al die ervaring komt mij nu heel goed van pas bij het adviseren van MKB klanten op het gebied van verzuim en HR. De meeste MKB klanten hebben geen HR afdeling, waardoor HR en verzuim geen prioriteit hebben en pas aan de oppervlakte komen wanneer er problemen zijn.

Ik vind het fijn om deze klanten, die zich het liefst alleen bezig houden met hun ‘core business’ en niet met allerlei zaken er omheen, van praktisch advies te kunnen voorzien en vooruit te helpen bij deze voor hen ingewikkelde zaken. Het geeft mij enorm veel voldoening en energie om deze klanten vooruit te helpen en  bewust te maken om hun werkvermogen te optimaliseren.    

Sinds ik bij Arbobutler werk is mijn werkvermogen enorm gestegen. Bij mijn laatste werkgever zat ik na een reorganisatie niet meer op mijn plek. Hier wordt gekeken naar je kracht, je sterke kanten en waar je energie van krijgt. Dat is waar ik al lange tijd in geloof en bij Arbobutler heb gevonden.

Het werken met gemotiveerde, energieke, professionele collega’s, een bijdrage leveren aan het werkvermogen van mijn klanten, dat is waarom ik elke dag met plezier en energie naar mijn werk ga.

Bekijk ook onze andere teamleden
 Alice Eikenaar

Alice Eikenaar

HR adviseur

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Coaching
  • HR Advies
  • Verzuimmanagement
  • LinkedIn

Stuur een bericht