CompanyM

Lieke Lubbers

Lieke Lubbers

Ik ben Lieke Lubbers en werk als werkvermogenspecialist in een leidinggevende rol bij de ENRGY in businessgroup.

Voor mij is het leven een grote uitdaging. Ik leef graag in een wereld van het mogelijke en gebruik mijn energie en doorzettingsvermogen om dat te bereiken. Dit drijft mij in mijn privéleven tot bijvoorbeeld het rennen van een marathon en in mijn werk tot het nastreven van optimaal werkvermogen. Het gelukkigst ben ik op het randje van de toekomst.
Na in 2008 de opleiding Fysiotherapie te hebben afgerond was het voor mijn duidelijk dat het streven naar gezondheid mij erg intrigeert en dat mijn interesse verder gaat dan de fysieke en mentale gezondheid alleen. Het was voor mij dan ook een meer dan logische stap om na 1,5 jaar de fysiotherapie achter mij te laten en als verzuimspecialist werkgevers en werknemers te adviseren over inzetbaarheid en re-integratie.

Vanuit een brede interesse en behoefte aan verscheidenheid in werk ben ik mij gaan specialiseren in conflictbemiddeling en in 2012 geslaagd voor de NMI-mediation opleiding. Als mediator help ik partijen die zijn vastgelopen in een arbeidsconflict. Door hen te faciliteren zelf tot creatieve oplossingen te komen die beiderzijds belangen behartigen is daar waar eerst het einde zoek is, voor partijen weer heel veel mogelijk. En daar word ik dan weer gelukkig van.

Ik geloof in alle facetten die werk ons kan bieden en dat er altijd ruimte is om te leren en je werkvermogen te verbeteren. Met het geven van trainingen in verzuimmanagement, werkvermogen en inzetbaarheid probeer ik werkgevers, HR professionals en leidinggevende daarin te inspireren om zo het beste uit hun medewerkers en organisatie te halen. Daarbij geloof ik dat mijn persoonlijke ervaringen in mijn eigen werk mij een betere professional en leidinggevenden maken. Practice what you preach.

Bekijk ook onze andere teamleden
82 0021 Lieke

Lieke Lubbers

Trainer

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Mediation
  • Verzuimmanagement-training
  • LinkedIn

Stuur een bericht