CompanyM

Marije Laverman

Mijn naam is Marije Laverman

Samen bouwen aan een gezond huis van werkvermogen, dat is wat ik belangrijk vind. Iedereen heeft recht op een gezond huis van werkvermogen (werk in de breedste zin van het woord), eentje waarin je je prettig voelt en waar je gelukkig in bent. Het ene huis heeft een likje verf nodig, het andere een kleine renovatie.

Door middel van individuele gesprekken help ik je op weg en kun je zelf aan de slag. Je krijgt meer grip op je werk, op je eigen geluk en op het leven in het algemeen. Ik hou er van om praktisch aan de slag te gaan. We focussen ons in eerste instantie op zelfinzicht omdat dat een vereiste is voor verandering. Daarna pakken we door.

Daarnaast hou ik me bezig met het afnemen van assessments, waarbij ik subjectieve zaken graag objectief maak. Ook hierbij is zelfinzicht een van de belangrijkste factoren. Ik geef trainingen aan groepen, waarbij bewustwording en inzicht een belangrijke rol speelt.

Ik sluit mijn werkdag goed af als het mij lukt om mensen in beweging te krijgen en ze steeds gelukkiger zie worden. Ik geloof namelijk dat een gelukkig mens veel toegevoegde waarde heeft; voor zijn eigen leven, zijn omgeving, zijn collega's en zijn organisatie.

Bekijk ook onze andere teamleden
82 0017 marije

Marije Laverman

Coach

Gespecialiseerd in

  • Coaching
  • Assessment
  • Loopbaanadvies
  • LinkedIn

Stuur een bericht