CompanyM

Marije Maltha

Marije Maltha

Na mijn opleidingen ergotherapie en integraal arbo-management in 1999 te hebben afgerond heb ik bij diverse werkgevers gewerkt als re-integratieadviseur, verzuimadviseur en consultant gezondheidsmanagement. Met de kennis en vaardigheden die ik hierin heb opgedaan ben ik als zelfstandig ondernemer gestart. Dit was een tijd van ontdekken, ontwikkelen, doorzetten en genieten van mogelijkheden. Na 5 jaar als zelfstandige te hebben gewerkt kwam de mogelijkheid om als werkvermogenspecialist en trainer aan de slag te gaan bij de Enrgy in business Group. 

Bij CompanyM ontwikkel en verzorg ik trainingen op het gebied van werkvermogen en organisatievraagstukken voor HR en leidinggevenden. Ik haal veel energie en voldoening uit trainingen waarbij deelnemers weer geïnspireerd en vol nieuwe ideeën en inzichten naar huis gaan.
De rode draad in mijn hele loopbaan zijn vraagstukken op het gebied van arbeid, gezondheid en gedrag. Deze vraagstukken hebben mijn passie gevormd. Ik vind het heerlijk om in een team samen te werken aan de optimalisatie van werkvermogen, zowel op organisatie vlak als met individuele medewerkers.

Ik kan zeker zeggen dat mijn eigen werkvermogen hierdoor ook meer balans kent, met een goede verbinding tussen mijn gezin (drie zoons en man) en mijn werk.

Wat is dat mooi om te ervaren.

 

Bekijk ook onze andere teamleden

Marije Maltha

Trainer

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Trainingen
  • Inspireren
  • LinkedIn

Stuur een bericht