CompanyM

Sandra van Tol

Sandra van Tol

Mijn naam is Sandra van Tol. Na mijn studie Commerciële Economie aan de HES in Amsterdam heb ik de post HBO opleidingen Human Resource, Register Case- & Caremanagement en Arbeidsdeskundige afgerond. Sinds maart 2013 ben ik werkzaam bij de Enrgy in Business Group. Ik werk als Arbeidsdeskundige en Werkvermogenspecialist bij Arbobutler en trainer bij CompanyM. Sinds medio 2014 stuur ik daarnaast een team van Werkvermogenspecialisten aan.

Voordat ik bij de Enrgy in Business Group kwam werken, ben ik 12,5 jaar werkzaam geweest bij Nuon op het gebied van verzuim en re-integratie. De keuze om na 12,5 jaar over te stappen naar de Enrgy in Business Group komt mede door de visie van de organisatie, die mij heel erg aansprak en nog steeds aanspreekt.

Mijn expertise ligt op Wet Verbetering Poortwachter, Eigen risicodragerschap WGA en Ziektewet en omdat ik verschillende functies heb in de organisatie kan ik deze kennis goed op peil houden, uitdragen en is geen dag hetzelfde. Dat maakt mijn werk uitdagend en leuk!

Bekijk ook onze andere teamleden
82 0002 Sandra

Sandra van Tol

Trainer

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Verzuimmanagement-training
  • LinkedIn

Stuur een bericht