CompanyM

Workshop Weet waarom je eet

Weet waarom je eet

Tegenwoordig vullen we ons lichaam overmatig. Piekeren, stress, jezelf restricties opleggen en emoties als angst en boosheid, roepen lichamelijke reacties bij ons op die schadelijk zijn voor ons lichaam. Het zorgt voor de aanmaak van hormonen die buik vet stimuleren, je stofwisseling vertragen en uiteindelijk ontstekingen veroorzaken met als gevolg een scala aan fysieke en mentale klachten.

Door onze drukke stressvolle maatschappij worstelen we met onze gezondheid en met ons gewicht. We denken geen tijd meer te hebben om een lekkere maaltijd te bereiden. Niet zo vreemd dus dat we onszelf de laatste jaren zo massaal op de voedingshypes gestort hebben.

Wat gaan we doen?

Door al kleine aanpassingen te doen in je voeding en gedrag, ga je meer genot, energie en vrijheid ervaren. Je zal merken dat dit je ontspanning zal geven en je jezelf fitter gaat voelen. Deze praktische 3 uur durende workshop gaat je hierbij helpen door je bewust te maken wat voeding met jou doet en in positieve zin kán doen.

Interesse?

Schrijf je in via de website voor een kosteloze kennismaking met de workshop (sneak-preview) of mail ons via info@companym.nl voor meer info over de volledige workshop (open-inschrijving of in-company).

Bekijk ook onze andere trainingen en workshops

In-company training voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op Of bel: 020 - 8916 160

‘Op al onze trainingen en workshops zijn de algemene voorwaarden van de Enrgy in Business Group van toepassing’

  • LinkedIn

Stuur een bericht